İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu


Vizyon: Okul olarak hedefimiz; kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven, laik, demokratik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, iyi insan-iyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, yaratıcı ve iyimser, sorumluluk bilincine sahip, soran araştıran, kendini yenileyen, çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, işbirliği ve takım çalışmasına yatkın, yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Biz, öğrencilerimiz başta olmak üzere, bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağlara yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.00
Isınma: Doğalgaz (Kaloriferli)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 317 40 06

Belgegeçer - 0216324492502163244924

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ihsankursunogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Örnek Mah. İncirliova Sokak No 4 ATAŞEHİR/İSTANBUL

Öğretmen :73
Öğrenci :1058
Derslik :55
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3950
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Örnek Mah. İncirliova Sokak No 4 ATAŞEHİR/İSTANBUL

Adres - Örnek Mah. İncirliova Sokak No 4 ATAŞEHİR/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza ulaşım için kullanabileceğiniz araçlar; Kadıköy´den; 10E, 20E otobüsleri ve Kadıköy-Esatpaşa minibüsleri ile okulumuzun alt sokağında inebilirsiniz. Üsküdar´dan; 11E Otobüsü ve Üsküdar-Esatpaşa minibüsleri ile Libadiye Caddesi´nde Esin Sitesi Durağı´nda inildikten sonra 1 km yürünülecek. Ümraniye´den; 14B ve 14ES otobüsleri ile Libadiye Caddesinde Esin Sitesi Durağında inildikten sonra 1 km yürünecek.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık -